om rinse frisörkedja

För barnfamiljen blir valet av frisör enkelt! Rinse är en av Stockholms största frisörkedjor med hårsalonger i flera stadsdelar. Vi är ett välkänt varumärke som utför professionell klippning i stilrena salonger till förmånliga priser. Våra generösa öppettider gör att våra frisörer har möjlighet att genomföra både drop in och tidsbokning.

Du hittar Rinses frisörsalonger i gallerior, på stationer och statskärnor i hela Stockholm, Malmö, Nynäshamn och VästerNorrland. Vi har placerat våra salonger i områden där kunden rör sig. Allt för att du lätt skall kunna nå oss och uträtta andra ärenden i samband med din klippning. Våra kreativa och serviceinriktade frisörer gör allt för att du och dina barn skall bli nöjda.

Vi är din frisörsalong i Stockholm med stor tillgänglighet och professionella tjänster till gynnsamma priser. Kontakta någon av våra hårsalonger för att boka tid för klippning, eller bara titta in för att se om det finns en ledig tid. Välkommen stor som liten!

 

NÄR DU VÄLJER OSS FÅR DU ALLTID:

 
 

paketpriser

Vi tycker det är viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos Rinse. Därför har vi gjort det lätt för dig att välja, genom olika RINSE-paket. Alla våra behandlingar är paketerade och du får inga överraskningar när du kommer till kassan.
 

SKOLPRISER

Skolpris innebär att du får 50kr i rabatt på en klippning eller 100kr i rabatt på en behandling, till ordinarie pris, om du du är minst 15år och studerar i grundskola, gymnasieskola eller högskola. Gäller mot uppvisande av studenkort eller dylikt!
 

alltid drop-in

Vi har alltid Drop in, 7 dagar i veckan. Ambitionen är att du inte skall få vänta mer än 15 minuter på din klippning! Vissa dagar har vi jättetryck på salongerna och då kan du skriva in dig på kölistan och utföra andra ärenden under tiden. När det sedan blir din tur så ringer vi upp dig. På detta sätt kan du använda väntetiden åt shopping!
 

Fri Konsultation

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om färg, slingor eller något annat du undrar över. Du är alltid välkommen att boka en individuell konsultation, helt gratis, eller:
 
 

RINSE NÖJDHETSGARANTI

Unikt rinse garanti. Som enda salong i Sverige ger vi dig en unik 7-dagars garanti. Vi garanterar att du blir nöjd. Det innebär att du när som helst under denna tid kan reklamera din klippning och vi klipper tills du blir nöjd.
 
 
 

RINSE FAKTURA

Hos Rinse Frisörkedja har du möjlighet att betala mot faktura. Väljer du att betala med faktura kommer vi att göra en kreditprövning. Leverans av faktura sker till din folkbokförings adress. Fakturan ska betalas så att den är oss tillhanda senast 20 dagar efter fakturadatum. Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta.

happy kids

Alltid specialpriser på klippningar av barn, 0-14 år. Barnen får alltid med sig en klubba samt en rolig färgrutt i håret. I vissa av salongerna har vi lekhörnor med spel där barnen får spela de senaste spelen. Även möjlighet att sitta i klippbilar om man är tillräcklig liten. (Klippbilarna finns inte på salongerna i Malmö).
 
 

RINSE BONUSCARD

Klippkortet! Var 10:e klippning får du gratis om du har 9 stämplar och 30kr rabatt på din 5:e klippning om du har 4 stämplar. Se till att ha kortet med dig! Har du inget så är de bara att fråga personalen efter ett kort! Klippkortet är opersonlig och kan utnyttjas till alla familjemedlemmarna.
 
 

ALLTID FÄRSKBRYGGT KAFFE

Unna dig lite vardagslyx! Medan du väntar eller får håret färgat eller klippt bjuder vi alltid på en kopp färskbryggt kaffe, te, läsk eller juise. Vi har dessutom alltid fikabröd eller kakor.